Ledig dag

Min lediga dag börjar med att Mattis kommer in i sovrummet och lägger sig på madrassen nedanför min säng och ber om att få hålla mig i handen , sure ned med handen somna om =) ..

Vakna av att Mattis säger att han vill leka på sitt rum , javisst gör så och sen somna jag om igen =) sen typ 30min senare kommer Mattis inspringandes på rummet och säger att han är "jätte hungrig om jag inte får frukost nu så svälter jag ihjäl " så då var det bara att gå upp för man vill juh inte att han ska svälta ihjäl vid klockan 07:15 på morgonen ...

Sen gick vi ut i den härliga solen !

Sjunger i sömnen

Ikväll har jag och mina underbara söner haft mys kväll framför kung fu panda 2 =)
Hampus är med sin far o bror å äter på stan !!

Efter filmen gick jag ned och la melvin , medans Mattis fick titta på ett avsnitt räddningspatrullen !

Sen var det Mattis tur att mysa sig ned i sängen med mig o en bok och på typ 5min sen sov han =)

Och nyss hörde jag honom så jag gick in o kolla till honom och då låg han o sjöng "här dansar herr gurka " i sömnen =) sååå söt man kan vara ..
Jag har inte bara en sömnpratare utan en sömnsjungare också =P

nu ska vi se här

Det börja i lördags förra veckan då tyckte jag att Melvin börja andas väldigt fort och såg ut som det var jobbigt att andas så jag ringde 1177 och bad om råd !!
Deras svar var ge honom sin airomir varannan timme så blir han nog bättre innan natten är slut !!
Och jag gjorde precis som de sa och var uppe varannan timme och försökte få i Melvin sin airomir med optichambern men min lilla gullunge gillar inte att någon håller fast en mask över näsa och mun så han höll andan istället som en mussla !!!
så jag ringde till 1177 igen och sa som det var att han vägra ta medicinen och att han höll andan , deras svar blev han kan inte hålla andan så länge så försök lite till...
 
På söndagen så maila jag iväg ett mail till dr Janis och bad om att få komma dit med honom på måndag fick svar direkt att vi kunde komma in på måndagen!!
 
Så i måndags åkte Hampus in med Melvin till dr Janis , o dr Janis lyssna bara snabbt på honom och ringde upp till barnakuten för att förvarna om att han skicka upp en 9 mån bebis med andningsproblem...
'
Så upp till akuten och ringer mig som är på jobbet (blir orolig) sen in på akuten sen fick jag inget samtal på jätte länge så jag bestämmde mig för att traska upp till barnakuten från jobbet så jag slipper oroa mig så dant..
 
När jag väl var där så får jag svaret att Melvins syressättning är alldeles för låg under 90 och den ska ligga över 95 !!
Vi får åka hem en sväng för att sedan komma tillbaka och kolla ifall han blir inlagd och det blev han !!
 
så på BAVA blev han inlagd och i med syrgas i näsan som han ska sova med vilket inte ä'r det lättaste med en 9mån som sliter och drar i slangar mm men till slut somna han utslagen av alla inhalationer och mediciner han fått..
 
Vi fick komma hem på permission på torsdags kvällen sen, så 3 nätter och 4 dagar tillbringa vi inne på vårat lilla rum "krokodilen".
 
Och nu fick vi en annan maskin vi ska använda istället för optichambern läkarna själva kunde inte få i honom med optichambern så bidde nått annat så länge...
 
Schema för dagen ser ut så här :
 
Ventoline var fjärde timma (inhalera)
 
Pulmecort 3 ggr om dagen (inhalera)
 
kåvepenin 5 dagar 3ggr om dagen
 
Singulair 1 dos i gång om dagen till mat (pulver)
 
så mycket blir det men det är det värt bara han blir frisk igen ...
 

Barnakuten

Ja i måndags åkte Hampus med melvin till dr Janis men han skicka direkt i väg dem till barnakuten !!!

Så jag gick från jobbet dit sen dess har jag blitt bosatt här i 3 dagar och blir kvar även denna natt !!

Lite bilder skriver mer sen !!!

Squash och jobb

Ja det varning helg att jobba och såklart har squash turneringen börjat så det bara kryllar av squash grabbar och svettiga skor i korridorerna !!!!

Kom in på ett rum idag och hitta ett sönderslaget racket , precis när jag städat klart deras rum kom de tillbaka och fråga mig
~ tyckte du det var konstigt att hitta ett racket i papperskorgen?
~ nja lite kanske (jag)
~jag är ABSOLUT inte en dålig förlorare eller vad? (Ironisk med lite humor i)
~ Nej då absolut inte !! (Ironiska jag =) )


Stmg

Nu efter lång tid är stmg.se i gång igen min älskade man har suttit och gått igenom bilder sen typ 1,5 år tillbaka !!

Jessica Jönssons blogg

Me , Myself And I And Of Course My Family <3

My life as I know it .... !!!

RSS 2.0